Dé coach voor (hooggevoelige) moeders die zich zorgen maken over hun kind

Test  janine-strik-coach-voor-ouder-en-kind

Ervaringen van andere moeders:

“Janine is een coach die heel goed luistert. Ze straalt rust uit en geeft je het gevoel dat je haar alles kunt vertellen zonder veroordeelt te worden. Na elke sessie met haar voelde ik me lichter en prettiger dan daarvoor. Als iemand je bij de hand neemt en je laat zien hoeveel je waard bent en waartoe je eigenlijk in staat bent als je negatieve gedachten loslaat, op een moment dat je daar zelf heel erg aan twijfelt, is ongelooflijk waardevol.”

Marion

‘’Ik heb geleerd milder voor mezelf te zijn, daar kwam Janine steeds op terug. Het was waardevol om iemand ‘bij de hand’ te hebben die voor me klaar staat en goede feedback en tips geeft. Ik besef mij nu dat bepaalde gevoelens en problemen waar ik tegen aan loop, met het verleden te maken hebben. Dat ik dit ook achter mij kan laten en dat het gedrag van mijn dochter dat mij triggert pijn van vroeger is.’’

Eva

“Het was erg fijn en luxe om zoveel tijd te hebben, mijn verhaal te doen en mij gehoord te voelen. Janine wist telkens op een heel prettige manier de dingen te benoemen die ik lastig vind. Ik ben me veel meer bewust van mijn eigen patronen en valkuilen. Doordat ik mezelf beter heb leren kennen, kan ik ook veel beter naar mijn zoon kijken en hem op een manier helpen die goed voor hem is. Het traject heb ik als heel plezierig en waardevol ervaren.”

Annemieke