Gratis Moederkrachtsessie

Af en toe een dipje heeft iedereen weleens. Maar voel jij je, als (hooggevoelige) moeder, al weken- of maandenlang niet fijn? Door de zorgen om je kind, door je schaamte- en schuldgevoelens, door de sleur waar je inzit? Ben je steeds sneller geïrriteerd?

Lukt het niet om ECHT te VOELEN? Weet je, diep in je hart, dat er iets moet veranderen? Je hoeft het niet alleen te doen. Het lucht enorm op om hier over te praten en vervolgens stappen te zetten, hoe klein ook, naar weer meer plezier, lucht en licht. Dat je weer kunt genieten van je kind in plaats van ergernis en boosheid.

Vaak denk je: mijn probleem, mijn zorgen, zijn zo groot. Dat snapt niemand en daar is niets aan te doen. Er is altijd verandering mogelijk. Die begint altijd bij een eerste stap!

 
Elke week geef ik 1 gratis moederkrachtsessie en hierin wordt voor jou duidelijk welke stap voor jou mogelijk is!

 
Opvoeden vanuit je hart en je intuïtie, op jouw manier, dat is wat jij het allerliefste wilt…. maar wat was ook alweer JOUW manier?

 
Boek een gratis MOEDERKRACHTSESSIE en ik help je een stukje op weg om dit weer helder te krijgen. Zodat jij weer vanuit JOUW hart kunt opvoeden.

Vraag hier jouw gratis sessie aan:

‘’Ik voelde me op mijn gemak bij Janine en ik kreeg goede inzichten aangereikt.’’

Eva