Dé coach voor (hooggevoelige) moeders die zich zorgen maken over hun kind

Wil jij díe liefdevolle moeder zijn waar je diep in je hart naar verlangt? Voel je je vaak onzeker en maak je je zorgen over je kind? Met mijn programma ‘’Meer rust voor JOU en je gezin’’ krijg jij weer de regie over jouw moederschap.

 

Herken jij jezelf hierin?

Je maakt je veel zorgen over je kind en vraagt je vaak af: ‘’Is het gedrag wel normaal’’, ‘’Komt het door mij?’’ ‘’Wat doe ik fout?”

Je voelt je onzeker als moeder en bent gevoelig voor de mening van andere moeders/opvoeders

Je geeft jezelf de schuld als je kind niet lekker in z’n vel zit

Je voelt je uitgeput, ziet soms op tegen de volgende dag, het ouderschap valt je tegen en je schaamt je hiervoor

Je wilt dolgraag vanuit je hart opvoeden maar dit lukt je niet, in plaats daarvan reageer je vaak geïrriteerd en snauwt vaak naar je kind

Hoe zou het voor je zijn als:

R

Jij vanuit ontspannenheid naar je kind kunt kijken, weet hoe je je kind helpt bij moeilijk gedrag en alle vertrouwen in je kind hebt?

R

Jij een zelfverzekerde moeder bent die opkomt voor zichzelf en voor haar kind?

R

Jij jezelf volledig waardeert en mild bent voor jezelf en je hierdoor ook een betere band hebt met je kind?

R

Je weer volop energie hebt en zin hebt in de nieuwe dag, genietend van je gezin?

R

Jij in het moederschap je hart volgt en liefdevol op je kind reageert?

Wat houdt “Meer rust voor JOU én je gezin’’ in?

Ik help jou om al jouw frustraties en teleurstellingen die je ervaart in het ouderschap te veranderen in een positiever gevoel over jezelf als moeder.

Je komt te weten wat jouw aanpak en jouw energie doet met je kind en waarom dit tot nu toe onvoldoende gewerkt heeft. En je leert wat wél werkt. Je krijgt helemaal door wat je kind je echt wil vertellen met het gedrag. Achter elke emotie schuilt een bepaalde behoefte, ik laat je ervaren hoe je deze herkent en hoe je daaropin kunt spelen. Zodat jij een expert wordt en jouw kind veel beter snapt!

Je krijgt ondersteuning om je zelfvertrouwen te vergroten! Je gaat steviger staan in je ouderrol. Je gaat positieve energie uitstralen, zodat je kind mee gaat stralen. Je kind en jij zullen minder gevoelig zijn voor wat de buitenwereld vindt en je zult steeds meer naar je gevoel (je hart) durven luisteren.

Ervaringen van andere moeders:

“Janine is een coach die heel goed luistert. Ze straalt rust uit en geeft je het gevoel dat je haar alles kunt vertellen zonder veroordeelt te worden. Na elke sessie met haar voelde ik me lichter en prettiger dan daarvoor. Als iemand je bij de hand neemt en je laat zien hoeveel je waard bent en waartoe je eigenlijk in staat bent als je negatieve gedachten loslaat, op een moment dat je daar zelf heel erg aan twijfelt, is ongelooflijk waardevol.”

Marion

‘’Ik heb geleerd milder voor mezelf te zijn, daar kwam Janine steeds op terug. Het was waardevol om iemand ‘bij de hand’ te hebben die voor me klaar staat en goede feedback en tips geeft. Ik besef mij nu dat bepaalde gevoelens en problemen waar ik tegen aan loop, met het verleden te maken hebben. Dat ik dit ook achter mij kan laten en dat het gedrag van mijn dochter dat mij triggert pijn van vroeger is.’’

Eva

“Het was erg fijn en luxe om zoveel tijd te hebben, mijn verhaal te doen en mij gehoord te voelen. Janine wist telkens op een heel prettige manier de dingen te benoemen die ik lastig vind. Ik ben me veel meer bewust van mijn eigen patronen en valkuilen. Doordat ik mezelf beter heb leren kennen, kan ik ook veel beter naar mijn zoon kijken en hem op een manier helpen die goed voor hem is. Het traject heb ik als heel plezierig en waardevol ervaren.”

Annemarieke

 

Wie ben ik om jou te helpen om die liefdevolle en zelfverzekerde moeder te worden?

Als kind was ik heel gevoelig voor sfeer en kon ik nergens terecht met mijn ingewikkelde gevoelens. Ik voelde me onbegrepen en op een gegeven moment heb ik mijn gevoelens weggestopt. En ben ik vanuit mijn hoofd gaan leven, altijd alles overdenken en analyseren. Toen ik zelf moeder werd had ik een beeld gevormd over wat voor moeder ik wilde zijn en hoe ik mijn kinderen wilde opvoeden. Ik wilde een liefdevolle moeder zijn. In werkelijkheid kwamen mijn oude onzekerheden weer terug, leefde ik weer vanuit mijn hoofd en keek ik heel erg naar de buitenwereld. Ik verloor daardoor mijn eigen behoeften én die van mijn kinderen uit het oog. Omdat ik steeds ongelukkiger werd ben ik veel innerlijk werk gaan doen om zodoende steeds meer mijn ware ik te ontdekken. Hierdoor werd ik de moeder die ik zo graag wilde zijn.

Naast mijn coachopleiding en andere trainingen zet ik ook mijn eigen jarenlange ervaring in bij mijn begeleiding. Ik weet hoe belangrijk het is voor het welzijn van je kind om ook zelf lekker in je vel te zitten en hulp te vragen als het moeilijk wordt. En hoe belangrijk het is om je eigen gevoelens niet weg te stoppen, deze heel serieus te nemen zodat je steeds dichterbij je WARE IK komt, bij de liefdevolle moeder die al in je zit. Ik ben er goed in om die naar boven te halen

Hoe ziet het traject in grote lijnen eruit?

We starten met een uitgebreid gesprek waarin jouw verhaal en jouw verlangens centraal staan. In dit startconsult is er alle tijd voor JOUW verhaal en naar aanleiding hiervan kan ik een aanbod op maat maken. En vervolgens gaan we toewerken naar jouw wens en de liefdevolle, zelfverzekerde moeder in jou naar boven halen. Het mooie is dat door jouw beweging, (jouw werken aan jezelf), jouw kind vanzelf meebeweegt. Zonder jouw kind te hoeven belasten. Ik zet verschillende technieken in, volledig passend bij JOU. Uiteraard krijg je handvatten hoe je jouw kind kan helpen bij hoogoplopende emoties.

Praktisch bestaat het traject uit:

Coachingskosten kunnen in sommige situaties worden opgevoerd als aftrekpost voor inkomstenbelasting in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Een werkgever vergoedt soms coaching als het gaat om re-integratie, preventie of persoonlijke ontwikkeling. Dit kun je eventueel navragen bij je werkgever.

Verlang jij naar meer geluk voor jou en je kind? Heb je al van alles geprobeerd en lukt het niet verandering aan te brengen. Heb je al vele opvoedboeken gelezen en weet je verstandelijk precies hoe het moet en hoe je het wilt maar lukt het niet? Wil je niet langer aanmodderen en er NU echt voor gaan? Wacht niet langer en zeg “JA” tegen dit traject.

“Een gelukkig kind begint bij jezelf”

Let op: Dit is niet zomaar een traject, het zal jou meer geluk brengen. Het geeft jou weer de regie in jouw ouderschap!

Veel gestelde vragen

Voor wie is “Meer rust voor JOU en je gezin” geschikt?

Voor jou als jij veel maalt en piekert om de zorgen over je kind. Als jij dolgraag meer vanuit je hart wilt opvoeden en er voor open staat om ook naar je zelf te kijken. Je denkt niet graag in ‘hokjes,’ en ergens diep van binnen weet je dat het anders kan.

Je hebt het over gevoel, energie en ‘je ware ik’: is jouw programma niet te zweverig voor mij?

De moeders die bij mij een traject volgen zijn niet zweverig, staan met beide benen op de grond maar hebben veelal wel interesse in een stukje spiritualiteit en staan open voor een andere kijk. Ze weten dat achter lastig gedrag een boodschap zit.

Hoe weet ik of dit werkt voor mij?

Als jij echt iets aan jouw situatie wil veranderen en bereid bent om hier energie in te steken dan garandeer ik jou dat er een positieve verandering komt.

Is het echt niet nodig om mijn kind te zien?

In dit traject werk ik met de moeder, ik ben ervan overtuigd dat dit het beste is en het meest logische, ook voor het kind. Het is natuurlijk mogelijk dat het kind bepaalde problemen heeft waarvoor specialistische hulp nodig is. Zover gaat mijn begeleiding niet, het kan wel naast dit traject plaatsvinden. Soms willen ouders graag dat ik hun kind een keer observeer om een beter beeld te krijgen, dat is mogelijk als extra optie.

“Ga van malen en reageren vanuit je hoofd naar voelen en opvoeden vanuit je hart. Hoofd en Hart weer in verbinding met elkaar.”