IMG_8700

Geboorte in kaart

De geboorte heeft een grote impact op de rest van je leven!
Wat vertelt jouw geboorteverhaal jou of jouw kind?
Veel moeilijkheden zijn verbonden met de start.
Was jouw/ de geboorte overweldigend?
Laat jouw geboorte of de geboorte van je kind in kaart brengen.

  • Loop jij telkens tegen dezelfde dingen aan in je leven?
  • Is er een terugkerend patroon?
  • Wil je weten welke behoeften hierachter zitten?
  • Loopt jouw kind telkens tegen hetzelfde aan?
  • Vertoont het opmerkelijk gedrag?
  • Heeft hij moeite met afscheid nemen?
  • Of is hij bang voor de zwemles?
  • Of denkt hij dat hij niks kan? 

Dit kan allemaal te maken hebben met de manier waarop hij of zij geboren is.

Een geboorte in kaart consult vertelt het verhaal van wat er schuil gaat achter de geboorte van jouw kind. Hierdoor begrijp je het gedrag veel beter en je kunt de onderliggende behoeften en emoties beter zien en horen.

Je kunt je kind beter begeleiden en er komt meer rust binnen het hele gezin, omdat je weet waar het gedrag vandaan komt. 

Tijdens een individuele ‘je geboorte in kaart’ sessie gaan we kijken naar jouw persoonlijke geboorteverhaal of naar het verhaal van je kind.

Wat is het precies?

Bij een individuele ‘Je geboorte in kaart’ maken we gebruik van kaarten met 37 uitgewerkte geboortepatronen en geboortefoto’s. Deze set laat jou op verschillende manieren terugkijken naar de geboorte. Hiervoor nemen we alle tijd zodat er alle ruimte is om jouw verhaal of het verhaal van je kind duidelijk te krijgen.

Het is niet nodig om veel informatie te hebben over je eigen geboorteverhaal, ook als je nauwelijks iets weet en het niet meer kunt navragen zal er toch verduidelijking komen! Want al jouw ervaringen zitten opgeslagen in je lichaam en je zal je aangetrokken voelen tot bepaalde foto’s. Het is magisch!

Er wordt duidelijk welke invloed de geboorte heeft gehad. Je begrijpt waar gedrag vandaan komt en je komt erachter hoe je deze kennis kunt gebruiken in je dagelijkse leven.

Wat krijg je allemaal?

Je geboorte in kaart compleet

199 euro
  • inclusief verslag en nazorg

In een ouder-kindtraject neem ik altijd het geboorteverhaal mee!

Ik geef ook regelmatig workshops waarin ik je laat kennismaken met mijn werkwijze en de geboortefoto’s, dit staat in de agenda en op FB